Informatie Voetbalkamp 2015

Voetbalkamp Tynaarlo 2015

Vele van jullie hebben onze updates op de Facebookpagina van het Voetbalkamp gelezen (elk bericht bereikt dan 100 views en meer) toch willen we jullie ook via deze weg blijven informeren.

Ten eerste, voor alle spelers van SVT die geboren zijn tussen 1-1-2000 en 31-12-2005 zijn automatisch aangemeld. Ook vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes die geboren zijn tussen de bovengenoemde data mogen natuurlijk mee doen. Het enige wat jullie moeten doen is het deelname geld over maken voor 1 juni 2015. Ook dit jaar bedraagt dat slechts 25 euro per deelnemer.

Dit kan via rekening NL51 ABNA 0581 1430 35 t.n.v S. Lammerts onder vermelding van de naam van de deelnemer.

Als je niet kan of wilt deelnemen dan verwachten wij voor 1 juni een reactie van jou bij Stefan Lammerts via desteeg4@hotmail.com. Ook als je niet het hele weekend aanwezig kan zijn ontvangt Stefan graag een reactie.

Mocht je voor 1 juni niet hebben betaald of een reactie van je hebben laten horen dan komt je naam in het laatste krantje voor voetbalkamp. Dan heb je nog een laatste kans om het geld over te maken of af te melden. Hopelijk komt dit niet zover en laat iedereen tijdig van zich horen. Aan het begin van het voetbalkamp moet je hebben betaald anders kun je niet deelnemen. Betaal dus tijdig!

Leiders

Elk jaar is het een hele klus om zoveel vrijwilligers op de been te krijgen (ongeveer zo’n 50 leiders) en zo ook dit jaar. Er zijn al volop aanmeldingen maar we hebben nog lang niet genoeg om het kamp volledig te kunnen laten draaien. Dus twijfel niet pak je mobieltje, laptop of tablet en stuur een mail naar voetbalkamptynaarlo@gmail.com.

F-Jeugd

De vorige keer melde wij dat er ook voor de F-pupillen een activiteit is. Alle F-pupillen worden op zaterdag 6 juni om 12.00 uur verwacht. We zullen een aantal onderdelen van het Noordwand voetbalcircuit gaan doen en kan iedereen kans maken op een plek in de finale van de Rabobank Penalty Bokaal op zondag middag. Waar men zich kan testen op de keeper van S.C Cambuur.

Iedereen is automatisch aangemeld dus afmelden z.s.m. en uiterlijk voor 1 juni via voetbalkamptynaarlo@gmail.com. Bij de circuit onderdelen hebben we assistentie nodig, hierbij willen we de ouders van de F-pupillen vragen om ons te helpen. Aanmelden hiervoor kan ook via bovenstaande mail.

In de komende weken zullen we het o.a het programma delen dus blijf ons volgen via www.svtynaarlo.nl, www.facebook.com/voetbalkamptynaarlo en via ons mooie clubblad.

Tot voetbalkamp!

De Voetbalkampcommissie