Gymuitvoering 2016 … Rio de Tynaarloooooo !

Gymuitvoering 2016 … Rio de Tynaarlooooo !

Wat een succes, twee keer een uitverkochte zaal vol met ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. En zelfs de meesters en juffen van school . Na een week van hard werken om van de gymzaal iets moois te maken, met daarin een groot podium, konden we Vrijdagavond om 19. 00 Uur gaan beginnen met de voorstelling. Er werd net als alle voorgaande jaren begonnen met de opmars van bijna alle deelnemers . Na de opening van de voorzitter werd zelfs twee keer ons clublied gezongen een keer de “originele “ en daarna een versie passend binnen het thema met een lekker samba deuntje. Als eerste waren de peuters aan de beurt om te laten zien waar zij de laatste tijd hard op geoefend hadden, daarna een grote groep met kleuters volledig in het oranje gekleed . de Jongens van groep 2, 3 en 4 lieten zien hoe stoer ze zijn in echte basketbal shirts en de meisje van voorbereidend Turnen lieten zien dat ze al een koprol over de Balk kunnen. Na de eerste pauze waren de meiden van groep 5 en 6  in hun kleurrijke pakjes aan de beurt. De Turners lieten zien dat ze sterk ,lenig en onze Lord of de Rings zijn. Zelfs onze damesconditiegroep deed mee en lieten zien dat ze over een prima conditie beschikken en veel plezier hebben met elkaar. De turnsters  konden laten zien dat ze sterk en lenig zijn en gingen met o.a. Arabier ,flikflak en salto’s en over de tumblingbaan. Na een korte pauze werd het podium in beslag genomen door leiding en bestuur voor een klein dansje en om de wave te laten doen door het publiek . Jongens groep 5, 6, 7 en  8 waren de The Flying dutchmannen en zij lieten zien dat zij ook heel goed zijn aan de rekstok . De meiden van groep 7 en 8 waren te zien in een mooi dansje met een 5 meter lang lint en als laatsten was onze Air Flow & Co groep te zien die enkele Olympische sporten deden tussen hun eigen mooie en spannende sprongen zoals salto’s en zweefrollen . Na bijna elke act werd er overgeschakeld naar het Tynaarlo limonade huis voor een korte interview van een van de deelnemers. Op zaterdag na het officiële gedeelte was er weer tijd voor Disco en het was geweldig om te zien hoe ouders en kinderen samen stonden te dansen . We bedanken onze vele sponsoren voor hun bijdrage aan dit mooie evenement . Maar we zeggen ook ontzettend BEDANKT ! aan ALLE vrijwilligers die de afgelopen week voor ons in touw zijn geweest  want zonder deze hulp kunnen wij dit mooie gym en turnfeest niet organiseren.

Bestuur en Leiding.

als alle foto,s  van de fotograaf binnen zijn worden ze zo snel mogelijk op deze site gezet !

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.