Grote Clubactie 2015

Grote Club Actie: We gaan weer los met de loten!!!!

De Grote Club Actie is weer van start gegaan en SV Tynaarlo doet hier weer aan mee. De afgelopen jaren is dit altijd een zeer succesvolle actie geweest.

Hoe zat het ook al weer??

Het aanschaffen van één of meerdere loten betekent dat u de afdeling Voetbal van SV Tynaarlo een warm hart toedraagt. Want van elk lot dat u koopt gaat 80% naar de club. De loten kosten €3,- per stuk.

Anders dan anders

Dit jaar geven we alle jeugdspelers (F t/m B ) een bonnenboekje mee met daarin de mogelijkheid om 20 loten te verkopen op basis van een automatische incasso. Als er iemand met zo’n boekje aan de deur verschijnt hoeft u alleen maar in te vullen hoeveel loten u wilt kopen en vult u de incasso-gegevens in. De kosten worden dan éénmalig afgeschreven onder vermelding van het betreffende lotnummer. U krijgt van de verkoper na de koop een zegel die u op de deur kunt plakken zodat andere verkopers weten dat u al een lot hebt gekocht.  De hoofdprijs is  €100.000 en de tweede prijs is een mooie Volkswagen Up. Daarnaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen. De trekking is op 10 december 2015.

Geen verkoper gezien??

Mocht u voor 10 november nog niet zijn benaderd en wel loten willen kopen dan kunt u contact opnemen met Pytrik Notermans op pwtnotermans@hotmail.nl

Heel veel geluk toegewenst met de gekochte loten! En hartelijk dan voor de bijdrage aan de club!