Geraniumactie afd gymnastiek.

Afdeling gymnastiek is volop bezig met de voorbereiding van de jaarlijkse geraniumactie en we hopen alle 1000 planten weer op 10 mei aan de man of vrouw te brengen. We zijn nog op zoek naar ouders die ons zaterdag 9 mei willen helpen met het uitventen en bezorgen van de planten bij de mensen thuis. Ouders die deze ochtend van 9.30 -13.00 willen helpenkunnen zich melden bij Mea Kievit op het mailadres gymledenadm.svt@outlook.com . Ook dit jaar zullen we vrijdag al beginnen met de eerste routes. In totaal hebben we 13 routes te lopen en hebben dus 13 volwassen nodig met een auto (liefst met aanhanger).

Omdat het meivakantie is op deze dag hebben we besloten een bestelformulier in de eerstvolgende SVT krant mee te sturen zodat ook de vakantiegangers tijdens hun vakantie de club kunnen blijven ondersteunen. Tevens kunt u binnenkort het bestelformulier op de svt site downloaden. De geraniums zijn dit jaar weer allermooist en we hebben zoals u op het formulier volgende week zult zien diverse kleuren van staand tot hangend. We bedanken u alvast voor het meehelpen aan deze actie door geraniums af te nemen en/of fysiek mee te helpen.

Het bestuurGeraniumactie

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.