FC Groningen trainingsdagen en FC Groningen on tour

PERSBERICHT

Groningen, dinsdag 20 februari 2018

MELD JE AAN VOOR DE FC GRONINGEN TRAININGSDAGEN EN FC GRONINGEN ON TOUR

Zeven weken lang trainen als een echte FC Groningen prof? Je kan je nu opgeven voor de FC Groningen Trainingsdagen, die op drie verschillende locaties worden gehouden!

Naast een cyclus van zeven trainingen, ontvangen deelnemers een officieel FC Groningen Puma tenue, twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Groningen, een bidon en een certificaat. De FC Groningen Trainingsdagen starten vanaf begin maart en worden gehouden op drie locaties: het Indoor Soccer Centre in Groningen, vv Wildervank en vv Hoogeveen. Aanmelden kan via www.fcgroningen.nl/trainingsdagen.

De tevredenheid over de voorgaande edities van de FC Groningen Trainingsdagen was erg groot. Zo vertelde oud-deelnemer Sven Steenstra dat hij het voetballen bij FC Groningen Trainingsdagen altijd geweldig vond en dat hij blij was als hij op vrijdagavond weer naar de trainingen kon. “De trainers leren ons veel techniek(en) en we spelen altijd een mooi wedstrijdje als afsluiting van de training. Leuke en leerzame trainingen. Ik hoop nog lang bij jullie te mogen trainen.” Ook de ouders van de oud-deelnemers zijn tevreden: “De trainingen zijn gevarieerd, leuk en leerzaam voor elke voetballer.” Zo vertelden de ouders van Wesley Kuiper.

Naast de FC Groningen Trainingsdagen organiseert FC Groningen in de voorjaarsvakantie FC Groningen on Tour, een dag lang trainen als een prof!

FC Groningen on Tour vindt plaats bij vv Wildervank op woensdag 28 februari 2018 en bij vv Hoogeveen op donderdag 1 maart 2018. Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/fcgroningen-ontour.

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.