Even voorstellen…Marita van Dijk

Mijn naam is Marita van Dijk. De afgelopen Algemene Ledenvergadering (november 2022) ben ik benoemd tot de nieuwe secretaris van SV Tynaarlo. Daarmee is het OMNIbestuur weer voltallig.

Zowel in mijn werk als privé lever ik graag een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Sinds mijn 18e heb ik in verschillende besturen en commissies gezeten als vrijwilliger. Drie jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar gemeenteland. Een zeer uitdagend en wisselend werkveld. Geen dag is hetzelfde en ook mijn rol wisselt vaak (adviseur, beleidsmaker, voorzitter, regisseur, aanjager, bemiddelaar, liaison, etc.).

Inmiddels ben ik alweer vijf jaren dorpsgenoot van velen van jullie. Graag draag ik mijn steentje bij en leer ik meer mensen kennen. Vind je het leuk om nader kennis te maken? Stuur gerust een mailtje naar secretaris@svtynaarlo.nl. Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort.

Groetjes, Marita