Eeehhhhh Hossa!

Met deze yell heeft SVT 2 wederom de winst gepakt tegen Peelermarke 4. Nu op thuisgrond.

De wedstrijd verliep vlotjes. Binnen een uurtje zaten we aan de derde helft (lees: ice tea, cola, spa fruit en sinas…)

Met een jong team als tegenstander gingen we even weer terug in de tijd. We zagen onszelf ongeveer 3 jaar geleden ook zo beginnen. Ballen die alle kanten opvlogen, niet op elkaar ingespeeld en lullige foutjes. Maar goed, desalniettemin (even een moeilijk woord er tussendoor….) was het wel een gezellig team. Lol hadden ze wel en daar gaat het tenslotte ook om!

Met Menno als coach, Mireille als scheids, Tineke als teller en Gé, Nelleke en Nienke als publiek hebben we de winst gepakt. 3-0 wederom in de pocket.

Bedankt, dames en heer!

Volgende wedstrijd in februari uit tegen Peize 2. Wij hebben er zin in. Publiek is altijd welkom, maar wees op tijd want VOL=VOL    Pffffffff………..Kapsones……..😜

Speelster SVT 2

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.