Corona richtlijnen en regels voor de Spil

Richtlijnen op onze sportaccommodatie en sportkantine/dorpshuis de Spil.

Helaas stijgt het aantal besmettingen in augustus weer. En juist in deze maand zijn de trainingen en wedstrijden weer begonnen. Wedstrijden, waarbij gelukkig publiek weer aanwezig mag zijn.

Om zoveel mogelijk volgens de algemeen gestelde richtlijnen te laten verlopen zijn bij ons regels opgesteld.

Uiteraard vraagt dit van onze sporters, vrijwilligers en bezoekers enige discipline. Uiteindelijk gaat het om ieders gezondheid.

Naast ieders eigen verantwoordelijkheid zal indien mogelijk een aantal corona vrijwilligers (herkenbaar aan de hesjes) toezien op het volgen van de regels op onze sportaccommodatie en in de sportkantine/dorpshuis en waar nodig personen hierop aanspreken indien men zich niet aan de regels houdt.

Deze vrijwilligers zullen bij drukke activiteiten ingezet worden, in elk geval één bij de ingang van de Spil en één buiten op het veld en terras.

Uiteraard zijn wij geen politiemensen en gaan wij er vanuit dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid kent en neemt. Durf elkaar er op aan te spreken indien je ziet dat de regels overtreden worden. Gebruik je gezond verstand.

Wij hopen dat ondanks de stringente corona maatregelen het voor een ieder een sportief en gezond seizoen wordt.

Regels sportkantine/dorpshuis:

• Geen toegang bij verkoudheidsklachten
  • Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand
  • Handen wassen bij binnenkomst en na toiletbezoek
  • Betaal als het kan contactloos met je betaalpas
  • Respecteer en volg de aanwijzingen van het personeel
  • Volg altijd aanwijzingen, zoals looproutes en instructies personeel
  • Vermijd drukte

Regels sportaccommodatie:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand, ook voor wisselspelers en begeleiding
  • Vermijd drukte
  • Vermijd bij het sporten fysiek contact, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel
  • Was vaak je handen, juist ook voor en na het bezoek aan de sportaccommodatie
  • Geforceerd stemgebruik langs de lijn is niet toegestaan
  • Volg altijd aanwijzingen, zoals looproutes en instructies van de organisatie
  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materiaal

Bestuur sportvereniging Tynaarlo en Stichting Sport en Welzijn Dorp Tynaarlo.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.