Contributie

Inmiddels heeft de overheid besloten om geplande bijeenkomsten en evenementen te verbieden tot in ieder geval 1 juni 2020.

Op dit moment geldt voor scholen en sportverenigingen nog dat ze tot 6 april 2020 gesloten blijven, maar het is te verwachten dat ook deze sluiting verlengd zal worden. De activiteiten van de SV Tynaarlo zullen dus helaas voorlopig nog wel stilliggen, verwachten we.

Wat uiteindelijk de gevolgen van deze maatregelen zullen zijn voor SV Tynaarlo valt nu nog niet te zeggen. Op dit moment lopen de meeste kosten voor onze vereniging gewoon door. De gemeente rekent zaalhuur, de afschrijving op ons materiaal gaat door en het salaris van de trainers die onder contract staan bij SVT moeten we blijven uitbetalen.

Vanuit het NOC-NSF wordt gewerkt aan het in kaart brengen van de financiële gevolgen voor sportclubs en zal er overleg plaatsvinden met o.a. de Rijksoverheid over mogelijke ondersteuning. We zullen de komende periode contact zoeken met de gemeente Tynaarlo over mogelijke compensatie. Omdat we als SV Tynaarlo de maandelijkse contributie hard nodig zijn om de doorlopende kosten te kunnen betalen, zijn wij genoodzaakt het innen van de contributie, ook in deze tijd, gewoon door te zetten. Wij begrijpen dat dit geen leuk bericht is, maar op deze manier kunnen we met elkaar onze club hopelijk op de been houden.

Mocht er vanuit de overheid een vorm van compensatie komen, dan zullen we ons dan beraden op de vraag of en hoe we die compensatie terug kunnengeven aan de leden. Dit zal echter pas achteraf bekeken kunnen worden. Kijk voor veel gestelde vragen ook op de website van het NOC-NSF.

We realiseren ons dat dit voor velen een erg vervelende situatie is.

Mochten er desondanks leden van onze club in financiële nood komen en de contributie niet kunnen betalen deze periode, neem dan contact op met de penningmeester@svtynaarlo.nl

We hopen dat iedereen hier gezond uitkomt. Uiteraard hopen wij dat we het ‘gewone’ maar zeker ook het sportieve leven snel weer kunnen hervatten.

Zorg voor elkaar!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Tynaarlo

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.