De Redactiecommissie

redactiecommissie

Gedurende het hele seizoen valt er iedere dinsdag bij alle leden van SVT het bekende Sportkrantje in de brievenbus.; inmiddels een begrip voor vele inwoners van Tynaarlo.

Voordat dit sportkrantje bij ons op de deurmat valt moet er best nogal wat gebeuren. Alle ingezonden stukjes moeten worden verzameld en er wordt ‘geknipt’ en ‘geplakt’ om alles weer op een bepaald aantal pagina’s te krijgen. Vervolgens moet dit meer dan 300 keer gekopieerd worden, gevouwen, nietje erin en vervolgens rond worden gebracht.

Gelukkig hebben we hiervoor een heel gezellige groep vrijwilligers die dit elke week weer voor elkaar weet te krijgen te weten Willy Kruit, Annie Klasens, Jaap Kaspers, Hinnie Zwiers, Jan Zwiers en de vaste reserves Reint & Janneke Boerma, Gerrit Lampe en Ria Kaspers.

Mocht je ook een tekst willen aanleveren dan kan dat via

Williy Kruitwillykruit@hetnet.nl of  0592-542721

Sportkrantje gemist ? Kijk eens onder Digitale Sportkrant

©2017 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

Spring naar werkbalk