De Redactiecommissie 2.0

Op de foto van links naar rechts: Jaap Kasper, Jan Zwiers, Fietje Lampe, Annie Klasen, Gerrit Lampe en Hinnie Zwiers.

De Sponsor & PR-commissie vervult tijdelijk de taak van redactie van het sportkrantje.

Met ingang van dinsdag 31 oktober 2017, in de overgangsperiode waarin druk gezocht wordt naar een nieuwe redactie, verschijnt het sportkrantje niet wekelijks, maar tweewekelijks, in de even weken.

Ook is het aanleveren van materiaal nu anders geregeld dan voorheen:

• Leden, donateurs en sponsoren, plus dorpsgenoten die iets voor het dorp organiseren, kunnen tekst en beeld mailen naar redactie@svtynaarlo.nl;
  • Uiterste aanleverdag is de zondag voor de dinsdag waarop het krantje verschijnt. Materiaal moet uiterlijk om 19.00 uur binnen zijn.

Voordat dit sportkrantje op de deurmat valt/in je inbox verschijnt, moet er het nodige gebeuren.

• Lydia Pieters opent op zondag om 1 minuut over 7 ‘s avonds de inbox van het redactie e-mailadres. Zij verwerkt alle tekst voor het gedrukte krantje, in A5-boekvorm formaat.
  • Margriet Nienhuis en Fietje Lampe gaan vervolgens met het kopiëren (300 keer!) en op volgorde van de nieuwsbladen en de advertentievellen aan de slag. Dit doen ze op maandag, of dinsdagochtend vroeg.
  • Op dinsdagochtend rond 9.00 uur komen de ‘krantjesvouwers’ in actie, inclusief ‘nietster’ Annie Klasens.
  • Daarna is er een grote club vrijwilligers die het krantje op dinsdagochtend rondbrengt; ook een groot aantal vouwers neemt deze taak op zich.
  • Vervolgens maakt Harry van DTL Laser een digitale bladerversie van het krantje en plaatst die op de SVT-website.
  • Tot slot verstuurt Lydia het nieuws digitaal.

Het vaste team van vouwers en nieters bestaat uit Annie Klasens, Jaap Kaspers, Hinnie & Jan Zwiers en de vaste reserves Reint & Janneke Boerma, Gerrit Lampe en Ria Kaspers.

Sportkrantje gemist? Kijk eens onder Digitale Sportkrant

ZIE OOK Nieuwsbrief 24-10-2017

©2017 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

Create Account

Spring naar werkbalk