Clubkampioenschappen en beweegdiploma 2016

Hallo jongens en meisjes, ouders en verzorgers,

Op vrijdagmiddag 1 juli en op zaterdag 2 juli houden we onze traditionele clubkampioenschappen van de afdeling gymnastiek van SVT in de gymzaal van ons dorp.Van 15:00 uur tot 16:00 uur wordt het beweegdiploma 1 en 2 uitgedeeld aan onze jongere leden.Tegen 16:30 uur begint  wedstrijd 1 waarin de meisjes voorbereidend turnen en alle meisjesgymgroepen strijden voor de felbegeerde titel van clubkampioen. Deze wedstrijd duurt ongeveer tot 18:00 uur.Vervolgens, tegen 18:15 uur tot 20:00 uur, komen de groepen van jongensgymnastiek en jongensturnen in actie.De  clubkampioenschap voor de dames/meisjes-turnselectie zal zaterdagochtend plaatsvinden vanaf 9:30 uur.Het is gebruikelijk dat ieder lid meedoet, er zijn  geen kosten verbonden aan deze gezellige activiteit en ouders, verzorgers , vrienden en andere belangstellenden zijn van harte welkom te komen kijken.Dus wees sportief en geef je op bij de leiding. Kledingvoorschrift: Jongens:  witte korte broek (zelf meenemen) en SVT T-shirt (wordt op de dag zelf uitgereikt)Meisjes :  zwarte korte broek of legging (zelf meenemen) met SVT T-shirt (wordt op de dag zelf uitgereikt) .