Clubkampioenschap turnselecties SVT.

Clubkampioenschap turnselectie SVT

Op zaterdag 9-12 was de dames turnselectie van SVT al op tijd actief in de Turnhal in Vries. Oorspronkelijk zou op deze datum de onderlinge wedstrijd tussen VAKO, ZGV en SVT worden gehouden maar door te weinig juryleden kon dit helaas op deze datum nog geen doorgang vinden. De verenigingen proberen deze wedstrijd nu later te organiseren. SVT besloot toen om dan het clubkampioenschap te organiseren voor de turnselectie van alleen SVT. Door deze extra wedstrijden doen de deelnemers en juryleden alvast wat ervaring op voor het nieuwe wedstrijdseizoen met de nieuwe herschreven oefenstof. Gelukkig is de turnselectie van SVT sterk groeiend de laatste tijd. Ook de herenselectie heeft nu het aantal van 10 turners gehaald die in de turncompetitie uitkomen. In totaal kwamen 17 dames op vloer, brug, balk en sprong in actie en bij de heren waren 9 heren in deze wedstrijd present. Door de extra trainingsuren was het niveau hoger dan vorige jaren en lagen de uitslagen dicht bij elkaar. Bij de heren was het zelfs zo dat na 6 toestellen een verschil van 5 /100 het verschil betekende tussen goud en zilver. Hierbij de uitslagen:

Meisjes,

Instap en pupil D2: 1 Kiki Trommel 53,80, 2 Lieke Fonk 52,20 en 3 Dewi Dijkstra 50,45

Instap D1,Instap N3: Pupil 2 D1:  1 Gwen de Lange 53,75 2, Nora Pesman 52,95

Jeugd, Junior en senior :1 Lianne Vroom 43,65, 2 Sosha Dijkstra 43,05 en 3 Linde vd Broek 42,75

Jongens,

Niveau 20 en 21  : 1 Finley Monker 103,70 en 2 Sepp Hurkmans 103,65

Niveau 17 en 19  : 1 Mart Notermans 109,30 en 2 Jako Zuurd 104,45

Lieke  zilver ,Kiki goud en Dewi brons !

Nora zilver en Gwen goud !

Sosha zilver , Lianne Goud en Linde Brons !

alle turnsters met trainsters en juryleden !

Sepp zilver  en Finley Goud !

Jako zilver en Mart Goud !

alle turners met Leiding !