Chips & Sinas, 4 setjes en… een kledingcatalogus

volleybal8 juni: het wedstrijdseizoen is ten einde, maar de volleybaldames van SVT1 en SVT2 speelden vier sets tegen elkaar.

SVT2 ging voortvarend van start, maar verloor de eerste set uiteindelijk met 26-24. Daarna stoomden de dames van SVT1 door en wonnen ook de volgende drie sets. Conclusie van trainer/coach Menno: SVT1 blijft SVT1, en SVT2… SVT2.

Overigens maakte diezelfde Menno nog de opmerking – na coachende peptalk van Anja – dat we het ook best zonder hem zouden moeten kunnen stellen. Waarop we acuut onze yell wijzigden in ‘Henno henno henno, wie was dat ook alweer, die Menno?!’.

Na afloop kwamen chips, cola, Jills, Amaretto, Merci, kaas en worst, Radler en gezonde snacks op de sportvloer.

En de boeken met sporttenues! Want nu we het seizoen prima hebben afgesloten, en een redelijke vaste groep wedstrijdspelers hebben, mogen we voorzichtig gaan kijken naar nieuwe wedstrijdshirts! Shirts van materiaal waarin je niet al voor de wedstrijd drijfnat van het zweet bent. Shirts die de navel ook bij een smash nog steeds bedekken. Shirts die geen vleermuismouwen hebben, waarin de bal zou kunnen verdwijnen. Kortom: shirts waarin we niet bij aanvang van de wedstrijd bij voorbaat al met 1-0 achter staan!