Bijna aan het eind van het Seizoen

Nog een paar weken en dan zit het gymseizoen erop . Een jaar met weer een geweldige uitvoering  die nog lang in ieders geheugen blijft zitten. We zijn trots op de prestaties van onze Turners die in korte tijd veel progressie hebben geboekt en op onze Turnsters die heel wat medailles mee naar huis konden nemen . We zijn dankbaar voor de hulp van alle vrijwilligers die het afgelopen jaar voor ons hebben klaar gestaan, Nogmaals onze Dank hiervoor ! we hopen in de toekomst weer op u te mogen rekenen. We stoppen een week eerder dan de basisschool met onze gymlessen dus al in week 27 ( van 3 Juli t/m 9 Juli ) onze lessen beginnen weer een week later dan de basisschool  en wel in week 36 ( 3 t/m10 Sept) Op dinsdag 6 September. Hoe de lesindeling gaat worden is nu nog niet bekend . Als de lesindeling bekend is bij ons word het zo snel mogelijk op onze Site geplaatst. Het seizoen word afgesloten in de eigen lessen !

Het Bestuur wenst u alvast een hele fijne Zomer toe !download

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.