Barbezetting

Het kost Anneke Timmer steeds meer moeite om de barbezetting rond te krijgen. Om onze gasten van een drankje en een hapje te voorzien zullen er minimaal per dagdeel 2 personen bardienst moeten draaien en op drukke dagen is zelfs een derde persoon zeer welkom.
Tot nu toe draaien de medewerkers om de 3 weken hun dienst. Jaren geleden was het om de 5 weken. Dit geeft wel aan dat het aantal barmedewerkers afneemt. Om een verdere teruggang te voorkomen en het enthousiasme bij de huidige medewerkers te behouden zal de groep barmedewerkers uitgebreid moeten worden. Dit is ook al op onze vorige ALV besproken en in die vergadering is melding gedaan van een verplichte bardienst voor alle teams. Dat houdt in dat alle teams een dagdeel moeten meedraaien. Naast een vaste medewerker zullen dus spelers van een team of ouders van jeugdige spelers ingeroosterd worden.

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.