Aktuele informatie omtrent aanleg rotonde.

Aktuele informatie.

Inmiddels wordt er al een maand gewerkt aan de nieuwe rotonde in Tynaarlo.

Hierbij de update van week 14.

Zowel aan de noord- als aan de zuidzijde van de nieuwe rotonde worden kabels en leidingen verlegd. Wanneer de nutspartijen deze werkzaamheden hebben afgerond, maakt Schagen Infra de sleuven weer dicht. Ter plaatse van de MFA de Spil zijn de werkzaamheden aan het regen- en vuilwaterriool gereed. Vandaag (4 april)  ronden we ook de werkzaamheden aan de hogedrukgasleiding af.

Het project is aangemeld bij de stichting Bewuste Bouwers, wellicht heeft u het spandoek al zien hangen. Dit betekent dat medewerkers zich bewust zijn van de impact van de werkzaamheden op de bouwplaats en de omgeving. Een Bewuste Bouwer onderscheidt zich met zijn bouwplaats op maatschappelijk vlak. Het werkterrein is netjes en we werken veilig met oog voor het milieu. Verbeterpunten en tips kunnen gemeld worden op www.verbeterdebouw.nl.

De verdere werkzaamheden verlopen volgens planning. De verwachting is dat de noodweg in week 17, de week van 22 april, van asfalt wordt voorzien. Aan het begin van week 18, de week van 29 april,  wordt de noodweg dan in gebruik genomen.

Schagen Infra BV