Compleet SVT podium in Nw -Amsterdam / Veenoord

1,2,3 voor SVT!!!

Afgelopen zaterdag was de 2e regionale turnwedstrijd voor meisjes in Veenoord. 12 turnsters kwamen voor SVT in actie. Na een zeer goed verlopen ochtendwedstrijd kleurde het gehele podium groen-wit! 1. Jade Klaassens, 2. Dewi Boijenga 3. Inge Enting. En zelfs nummer 4 was van SVT, Lianne Vroom. Bij de instappers behaalde Nora Pesman een mooie bronzen medaille. Het was even passen en meten op het podium want er was een meisje met precies evenveel punten als Nora. Maar het paste. Ook alle andere turnsters deden hun uiterste best en turnden een goede wedstrijd.

Het is nog niet bekend wie zich geplaatst hebben voor de Drentse kampioenschappen en de toestelfinales. Als er meer bekend is houden we u op de hoogte.

Anja

IMG-20160409-WA0001

Een  Compleet groen -wit podium !!!

Jade klaassens 1ste  Dewi Boijenga 2de en Inge Enting 3de

Nora Pesman op een gedeelde 3de plaats

Gefeliciteerd Meiden  !

Op naar het Provinciaal kampioenschap op 23 April In Peize .