Goud voor Inge Enting !!

Zaterdag was de eerste regionale turnwedstrijd in Westerbork. De turnsters in de keuzeoefenstof starten die ochtend om  8.00 uur.Na de algemene warming-up stonden de turnsters rond half 9 klaar voor hun eerste onderdeel evenwichtbalk.  Dit verliep voor Inge enting en Jolein Kievit super maar de andere drie turnsters  Dewi Boyenga, Jade Klaassens en Lianne Vroom hadden op een betere start gehoopt. Door wiebels en een aantal vallen van de balk leek het klassement verspeelt. Op de andere 3 toestellen werd supergoed geturnd waardoor de schade weer goed werd ingehaald. In de klasse junior E werd Inge  1e , Jade 3e, Dewi 5e en Lianne 8e. Jolein turnde ondanks een beenblessure goed door en wist in de klasse jeugd 2 F ook het podium te behalen. Ze werd 3e! Jolein, Inge en Jade plaatsten zich voor de Provinciale kampioenschappen, op 23 april. Toestelfinales zijn behaald door Jolein en Inge voor balk, Lianne sprong en brug, Dewi voor brug en Jade sprong, brug en vloer. Deze wedstrijd is op 21 mei. De griep is ook in Tynaarlo uitgebroken. Zowel Lieselotte Vos als silke Slijkhuis moesten zich wegens ziekte afmelden. Hierdoor bleef Nora Pesman als enigste instapper van SVT over. Dit deerde haar niet. Nora turnde hele nette oefeningen vooral op brug en balk en werd hiermee 2e.  Ze plaatste zich voor het P.K. en de toestelfinale balk.In de middagwedstrijd turnde Linde van de Broek haar allereerste turnwedstrijd. Ze deed haar oefeningen heel netjes en eindigde in de jeugd1 D2 keurig 6e. Charissa Eissens zit nog maar kort op turnen en kon nog niet meedoen maar we hopen dat ze binnenkort ook mee kan doen met de wedstrijden. Nikêh Boer werd net als Linde ook  6e. Ze turnde in de pupillen 1 D2 haar mooiste oefening op de lange mat en ook balk ging heel goed.In de laatste wedstrijd turnde Aafke Enting een goede wedstrijd. Ze was heel blij dat ze de koprol op de balk had gehaald! Ze eindigde in de middenmoot en werd 13e. Sosha Dijkstra turnde in de pupillen 2 D1 een goede wedstrijd. Ze haalde de hoogste score van alle turnsters op brug en 2e op vloer. Hierdoor plaatste ze zich voor deze toestelfinales. In de einduitslag werd ze 3e en kreeg de bronzen medaille! Complimenten voor alle turnsters. Heel goed gedaan meiden! En dank voor de 4 juryleden die zich voor de turnsters ingezet hebben.

Marleen en Anja.

Trotse Anja met Jolein ,Dewi ,Lianne ,Jade en Inge.

Goud voor Inge en brons voor Jade !

Brons voor Jolein !

Zilver voor Nora !

Brons voor Sosha !

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.