Zomer Avond Voetbal

Sportliefhebber,

Ook dit jaar organiseert Sporting Events weer het altijd leuke en gezellige Zomer Avond Voetbal bij FC Assen. Dit is een voetbaltoernooi waar je met je vrienden in een team van 9 spelers in de avondzon wedstrijden kan spelen van 25 minuten in de prestatiepoule of recreatiepoule. Zomeravondvoetbal is een fanatiek maar vooral gezellig toernooi waar met 7 tegen 7 op een half veld met E doeltjes wordt gespeeld. Het is gebaseerd op de zomerstop. Veel verenigingen trainen tijdens de zomerstop niet door en hierdoor komt menig speler niet aan zijn/haar voetbalplezier toe in deze periode maar kunnen zij dankzij dit toernooi toch lekker voetballen met een hoop gezelligheid.   Het leuke aan dit toernooi is dat zowel leden als niet-leden mogen deelnemen en dat er zelf vriendenteams gemaakt mogen worden voorzien van een leuke, creatieve naam!

SCHRIJF JE WEL SNEL IN WANT DIT JAAR IS ER MAAR PLEK VOOR 20 TEAMS. ER WORDT GESPEELD OP DE WOENSDAGAVONDEN. ZIE HIERONDER DE DATA, ELKE AVOND WORDT ER GESPEELD VAN 19:30 TOT 22:00 UUR.

• 1 Juni
  • 8 Juni
  • 15 Juni
  • 29 Juni