2 x Goud en 1 x Zilver op 1 April en das geen grap !

2x goud en 1x zilver op 1 april en das geen grap!

Afgelopen zaterdag was de 2e turncompetitiewedstrijd voor de jongens in Meppel. Mart Notermans turnde in nivo 11 een super goede wedstrijd met hele mooie oefeningen. Bij sprong een hele hoge salto, die de jury erg goed vond. Het was een spannende strijd tussen de turners, Mart werd netjes 5e  in de einduitslag. In nivo 14 deden  Jako Zuurd en Aljan Leiting heel goed hun best om net als vorige keer het beste te zijn. En het lukte. Mede aangemoedigd door Bart Homan die voor stage met de jongens meeging. Het ging heel goed en zowel Aljan als Jako kregen een gouden medaille uitgereikt!

De jongste jongens turnden in nivo 15 mooie oefeningen. Na alle 6 de toestellen mocht Finley Monker naar het podium om de zilveren medaille op te halen. Bo Arends werd net 4e. Jammer genoeg deden Geert Jan Fonk en Alex Rona niet mee met de wedstrijd. Finley, Aljan en Jako kregen ook nog een mooie bokaal omdat zij over 2 wedstrijden het beste waren.

Bo,Finley, Jako en Aljan hebben zich geplaatst voor de districtfinale op 13 mei in Lemmer.

Op de site van SVT foto’s van deze kanjers!

Aanstaande zaterdag turnen Sosha, Nikêh, Linde en Lianne het Drents kampioenschap in Hoogeveen. Veel Succes!

Anja

Mart blij met zijn nette 5de plaats !

Goud voor Aljan !

Goud voor Jako !