1ste Jongens Turnwedstrijd

Wedstrijd Beilen 02-02-2019

Vandaag hadden onze mannelijke turners de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.

In de 2de wedstrijd van de dag kwamen Jakko, Bo, en geert Jan aan bod in een wedstrijd met wel 16 andere turners. Alle drie de jongens hebben mooie oefeningen neergezet, natuurlijk waren er ook fouten maar ze hebben zich alle drie van hun beste kant laten zien en ze hadden er ook veel plezier. Na de wedstrijd was het even wachten op de eindscore, helaas geen Tynaarlo op het podium maar wel een knappe 7de plaats voor Bo, een mooie 9de plaats voor Jakko, en een mooie 10 plaats voor geert Jan dus uiteindelijk zeer tevreden.

In de 3de wedstrijd kwam Finley aan de beurt om te laten zien wat hij kan in een poule met 11 andere turners. Finley begon heel sterk en stond zelfs na 3 oefeningen op de 2de plaats, daarna heeft hij nog een paar mooie oefeningen laten zien en toen was het wachten op de uitslag, ook hier helaas geen svt op het podium het zat heel dicht bij elkaar met zelfs 2 kinderen op een gedeelde 3de plaats, Finley kwam op een hele mooie 6de plaats terecht.

Uiteindelijk was het een hele mooie wedstrijd waar Tynaarlo trots op mag terug kijken naar hun mannelijke toppers.

Abel.