SVT Turnen

Afgelopen zaterdag 06-04-2019 heeft jongens turnen zich ook weer laten zien in Lemmer op de district finales.

Geert-jan Fonk heeft daar veel mooie oefeningen laten zien met en paar ups en downs.

maar hij mag trots zijn op zijn 11de plaats in de categorie pupil nivo 18

Super gedaan Geert-jan! Helaas kon Finley wegens een blessure niet deelnemen.

In Hollandscheveld was de RWSA wedstrijd waar Lianne Vroom en Dewi Boijenga aan meededen voor SVT. Voor Dewi een goede start op sprong waar ze 1e werd. Lianne turnde een super brug oefening waar ze de beste was en ze zich beide hiermee plaatsen voor de toestelfinales! Jammer genoeg vielen ze beide 2x van balk en was daarmee een goede klassering verkeken maar ze lieten de moed niet zakken. Lianne probeerde voor het eerst arabier flikflak schroefsalto waarbij ze helaas net niet rond kwam en viel. Ze kon toch heel tevreden zijn met haar prestatie, ze werd 10in het eindklassement. Dewi sprong op vloer ook een nieuwe serie, arabier streksalto en deze ging goed. Een keurige 11e plaats voor haar. Op 11 mei turnen ze hun volgende wedstrijd. Dank aan de juryleden voor hun inzet! Janny kon helaas niet jureren wegens ziekte, dat was haar in 45 jaar jureren nog nooit overkomen. Beterschap Janny!