Zaalvoetbaltournooi 4 en 5 januari 2019 in de sporthal “De Kamp” te Vries

Zowel vrijdag als zaterdag:

• Aanv. 18.30 uur.
  • Aanw 15 min voor aanvang

Teamindeling

Nog niet ingedeeld: E. Leiting en M. Drent

Heel veel deelname, super! Ruime teams dus lekker snel doorwisselen.

Eventueel op of aanmelden kan tot 4-1-2019 bij:

• E.Leiting Tel: 0653680548,
  • E Frieman Tel 543905

Enkele belangrijke regels:

• Zaalschoenen (geen aflatende zolen)
  • Doelpunt: direkt uit vrije trappen behalve intrap en beginschop.
  • Vanuit het gehele speelveld mag gescoord worden.
  • Intrap: bal op zijlijn waar is uitgegaan. Niet ineens in doel. Binnen 4 sec., afstand 5mr.
  • Foute intrap: overdoen door tegenpartij. Voeten op of achter zijlijn.
  • Doelworp: Inwerpen door keeper (binnen 4 sec.) Bal moet rechtstreeks buiten strafschopgebied. Bal mag rechtstreeks over middenlijn.
  • Bal gevangen door doelverdediger: Deze regel verandert bijna jaarlijks. Uitleg door scheidsrechters indien noodzakelijk.
  • Vrije schop: nemen op de plaats van overtreding binnen 4 sec, ,afstand 5 meter
  • Straftijd: fout wisselen bij herhaling. ruw spel, opzettelijk hands, sliding, protesteren.
  • herhaaldelijk geen afstand bij spelhervatting. bal wegtrappen na fluitsignaal.
  • Definitief eruit: herhaaldelijk overtredingen maken of bij zeer ruw spel.
  • Let op: maak geen sliding. is zeer gevaarlijk. daarom ook straftijd en strafschop of vrije trap.
  • Geldt ook voor keeper

Wedstrijdschema:

Na de eerste dag spelen de nummers 1 en 2 van beide poules in de winnaarspoule tegen elkaar. Na de eerste dag spelen de nummers 3 en 4 van beide poules in de verliezerspoule tegen elkaar. In zowel pouel W als poule V zijn prijzen te verdienen

Vrijdag 4-1-18     Poule 1: teams A,B,C en D               Poule II: teams E,F,G en H

Zaterdag 5-1-18  Poule V: no.3 en 4 poule I+II          Poule W: no.1 en 2 poule I = II

Scheidsrechters.: R.Ruben, R.Leuning

Wedstr.sec.: E.Frieman, E.Leiting, J.E.Blaauw, M.Drent

Scorebord: Vrijwilligers kunnen zich opgeven bij de organisatie

Aanvulling reglement: Indien een tekort aan spelers is ontstaan bij een team gaat het gedupeerde team niet zelf op zoek naar spelers, dit regelt het wedtr.secr.

Prijsuitreiking: Zaterdag 5-1 plm. 23.00 uur    Café Centraal   Tynaarlo

De beker voor het mooiste moment wordt ook weer uitgereikt. Vorig jaar ging deze belangrijke prijs naar Jeroen Klaassens.

Tussen de wedsrijden door word ter gestreden om de “Balli Balli”bokaal. Vrijdag de voorrondes, zaterdag de finales.

Website en facebook: zie ook de website en facebook de komende periode voor informatie. Hier staat op zatermiddag ook het speelschema van de zaterdagavond.

Op de eerste wedstrijdavond inleggeld  € 2.00 per persoon betalen via de keepers van ieder team aan het wedstr.secr.