5 Mei ,Afterparty en Geraniumactie !

Aanstaande Vrijdag 5 Mei is er GEEN gymnastiek i.v.m. Bevrijdingsdag  !

Super Voute afterparty Tynaarlo ,

Afgelopen Zaterdag was ons afscheidsfeestje van de gymzaal .We kijken terug op een spetterende  middag die zeker geslaagd is te noemen .Wij hebben genoten van de leuke vout geklede ,stralende kinderen en de heerlijke muziek !  Namens het bestuur bedank ik de dames van  volleybal voor het erg leuke idee en de hulp bij de catering .  Zondag  deden wij zelf voor het laatst de deur op slot .  Op naar een nieuwe Gymzaal !

Geraniumactie ,

Op Vrijdag 12 Mei en op Zaterdag 13 Mei houden wij weer onze jaarlijkse Geraniumactie . Vanaf 18.00 op vrijdag komen vrijwilligers weer langs om de bestellingen rond te brengen en langs de eerste huizen te gaan . Op zaterdagmorgen gaan we verder rond de klok van 10.00 uur . Misschien een leuk cadeau voor Moederdag want om de prijs hoeft u het niet te laten ze kosten €2,50 per stuk en vijf voor €12,-.  Nu er een nieuwe gymzaal komt willen we van de opbrengst nieuwe materialen gaan kopen. In het midden van het clubblad staat een bestel formulier die u  kunt inleveren in de brievenbus bij Berkenlaan 8A Tynaarlo of kunt mailen naar siepdiemer@Ziggo.nl  Vrijwilligers die mee willen /kunnen helpen mogen dit doorgeven via de mail van gymledenadm..svt@outlook.com  ook jeugdleden kunnen prima meehelpen bij deze actie .

Bestelformulier Geraniumactie